Raad hoeveel Puro Power koffie Marc Herremans maalt en win leuke prijzen!

Speel mee in naam van je bedrijf, organisatie of school.
Als jij raadt hoeveel koffie Marc Herremans met zijn handbike kan malen in één minuut, win je een leuke prijs voor jezelf, en ook een inspirerende prijs voor de
organisatie waarvoor je speelt.

Pure power!

Pure kracht, dat is wat Marc Herremans, Puro Fairtrade Coffee en de koffietelers uit
het Zuiden gemeen hebben. Zij zetten zich met hart en ziel in om hun dromen en die van anderen te realiseren. En dromen realiseren vergt wilskracht en doorzettingsvermogen!
Met Puro koffie drink je meer dan een kopje (h)eerlijke koffie. Ook jij draagt bij tot de pure power om doelen te bereiken. Puro power!

Lees alles over onze Pure power campagne op www.puropower.be en speel mee!

Deelnemen doe je in naam van jouw bedrijf, organisatie of school. Jij kan één keer
raden, dus vraag je collega’s en vrienden om ook mee te doen! Zo maken jullie meer kans om de hoofdprijs weg te kapen! Wedstrijdreglement, prijzen en deelname via www.puropower.be. Wedstrijd zonder aankoopverplichting.

Wat kan je winnen?

Voor jezelf kan je een knappe TREK racefiets t.w.v. 3.000 euro winnen, of een door Marc Herremans gesigneerde wieleroutfit. De prijzen die je in de wacht kan slepen voor jouw organisatie zijn een motivational speech van Marc Herremans, 10.000 kopjes Puro Fairtrade koffie, of een Puro Fairtrade ontbijt.
www.puropower.be

Puro Fairtrade Coffee wordt met de grootste zorg gebrand in de koffiebranderij van Miko (Turnhout). Miko heeft meer dan 200 jaar ervaring in de koffiebranche, en dat proef je in elk kopje!

 Puro nl

27/01/2015