Coffee in the classic Milano style, that’s Grand Milano Coffee…

Met meer dan 200 jaar ervaring als koffiebrander kan Miko een aardig woordje meepraten over de kunst van het koffiebranden én over espresso. Voor de Grand Milano melange liet de koffiebrander zich inspireren door de Italiaanse espressocultuur.

Alle Grand Milano koffies zitten voortaan in een nieuwe verpakking. De moderne quadroseal verpakking is extra stabiel en behoudt mooi zijn vorm. Aan de samenstelling en kwaliteit van de koffie werd niets gewijzigd.

Grand Milano koffie is een geraffineerde melange van de beste Arabica-variëteiten. De zorgvuldig geselecteerde espressobonen worden door de meester-koffiebrander langzaam gebrand zodat alle aroma’s tot hun recht komen. Resultaat is een volle, stevige espressobeleving met een zinderende nasmaak. De uitgesproken en karaktervolle intensiteit van Grand Milano Coffee maakt deze melange ideaal voor een krachtige ristretto of espresso, en eveneens voor een heerlijke cappuccino: de specifieke branding zorgt er voor dat de koffiesmaak door de melk heen zijn fijne karakter behoudt.

Bestel nu je Grand Milano koffie via 0800/44 0 88 of [email protected].

 

 

27/05/2019