Een aantal maanden geleden besloten we om, net zoals in 2016, ons steentje bij te dragen voor de Warmste Week, en zo ontstond onze Lunch for Life-actie!

De voorbije weken werd er op los gebakt en gekookt door onze collega’s van de vestigingen in Turnhout en Kuurne. Het resultaat? Elke dinsdag en donderdag verkochten we zelfgemaakte gerechten en dessertjes voor het goede doel. Een greep uit het aanbod: wafels, soep, chicken terriyaki, hotdogs, melow cakes en nog veel meer!

De directie droeg ook zijn steentje bij en verdubbelde het ingezamelde bedrag tot 4.500 euro! De opbrengst gaat dit jaar naar Den Brand vzw en Vaga vzw, twee verenigingen die onze collega’s nauw aan het hart liggen. Den Brand vzw geeft zorg op maat aan mensen met een (licht) mentale beperking, zoals de zoon van een collega uit de koffiebranderij. Vaga vzw helpt dan weer het dochtertje van een collega uit de vestiging in Kuurne die geboren werd met een dubbelzijdige lip- en gehemeltespleet. Met deze actie steken we onze collega’s een hart onder de riem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18/12/2019