Miko schenkt vanavond een cheque ter waarde van 21.000 euro aan de vzw To Walk Again van de gekende coach en ex-triatleet Marc Herremans. Zo draagt ook Miko met veel plezier zijn steentje bij tijdens de Warmste Week van het jaar. Puro Fairtrade Coffee, het eerlijke koffiemerk van Miko, bestaat in 2015 tien jaar en dat werd uitgebreid gevierd. De totale opbrengst van dat jubileumjaar wordt vandaag overhandigd aan Marc Herremans’ vzw To Walk Again.

“Marc Herremans is het gezicht van de campagnes die wij naar aanleiding van Puro’s jubileumjaar lanceerden.” aldus Frans Van Tilborg, CEO van de Miko-groep. “In januari was er de Pure Power wedstrijd waarbij deelnemers moesten raden hoeveel koffie Marc Herremans kon malen met zijn handbike. En onze medewerkers zelf toonden zich in september van hun sportieve kant tijdens een fietstocht ten voordele van zijn vzw To Walk Again.”

Puro is geprivilegieerde koffiepartner van Marc Herremans. In zijn coaching center in Wuustwezel wordt Puro koffie geschonken, net als tijdens het VIP-event dat Marc Herremans jaarlijks organiseert in het Casino van Knokke.

Bekijk ook: dewarmsteweek.stubru.be/vindjezelf

22/12/2015