Eversys Coffee Machines

Miko Coffee Service, onderdeel van Miko – de op Euronext Brussel genoteerde koffieservice- en kunststofverpakkingsspecialist – kondigt aan dat het de verdeling verworven heeft van EVERSYS AG, de gerenommeerde Zwitserse fabrikant van exclusieve espresso volautomaten.
Vanaf november 2014 lanceert Miko Coffee Service de espressomachines van het Zwitserse EVERSYS op de Belgische markt. Met deze verdeling verzekert Miko Coffee Service zich de toegang tot het exclusieve segment van de ‘premium’ espressomachines en het opent hiermee de deur naar het lucratieve high-end marktsegment van de Grandcafés en luxe bistro’s, toprestaurants, premium hotels en luxe residenties/RVT’s.
EVERSYS is een Zwitserse fabrikant van topklasse espresso volautomaten. Iedere machine wordt met de hand gebouwd in het Zwitserse Ardon, door een team van uiterst competente en gedreven specialisten. Het volledige proces van concept, design, engineering tot en met de productie is volledig geïntegreerd in de unieke bedrijfsfilosofie van EVERSYS. De toestellen worden gekenmerkt door een hoge graad van ambachtelijk ‘Zwitsers’ vakmanschap in een uiterst compacte, moderne en gebruiksvriendelijke behuizing.

Samenwerking met Eversys Coffee Machines

“De samenwerking met EVERSYS is ontstaan vanuit de sterke overtuiging dat de hedendaagse espressomarkt en vooral het premium segment hiervan, alsmaar kritischer en veeleisender wordt op het vlak van kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid van een leverancier.” verklaart Joël Merens, bestuurder van Miko Coffee Service.
“ Door de uitbreiding van ons toestelgamma met EVERSYS, zijn we beter dan ooit gewapend om de strijd aan te gaan om de gunst van de premium klanten in Horeca en Health Care… ” voegt Merens eraan toe.
Miko Coffee Service introduceert het gamma espressomachines van EVERSYS voor het grote publiek op haar stand in Hall 1 op de beurs Horeca Expo te Gent (van 23 t/m 27 november)

 

20/11/2014