In tijden van Corona hebben we alle handen in de zorg meer dan nodig. Om onze zorgverleners een hart onder de riem te steken, deelden we gratis paaseitjes uit aan ziekenhuizen en andere organisaties die strijden tegen Corona. Zo willen we hen bedanken, want dat hebben ze dubbel en dik verdiend!

Ondertussen passeerden we al in het Heilig Hart Ziekenhuis in Mol, het Wit-Gele Kruis in Mechelen, het AZ Sint-Dimpna in Geel, het AZ Sint-Elisabeth in Herentals, het AZ Sint-Jozef in Malle en het UVC Brugmann in Brussel en nog veel meer plaatsen over het hele land.

Ook het AZ Turnhout en Stadskantoor van Turnhout maakten we blij met gratis paaseitjes. Hier was het Luc Op De Beeck, Schepen van Economie, Werk, Zorg & Gezondheid die met grote dankbaarheid onze zak vol paaseitjes in ontvangst nam: “Heel erg bedankt om aan ons te denken! Sinds twee weken hebben we tientallen medewerkers de opdracht gegeven om een callcenter te bemannen om prangende vragen van Turnhoutse burgers over Corona te beantwoorden. Ze bellen ook alle 70-plussers op om te vragen of zij hulp nodig hebben bij boodschappen, maaltijden aan huis of gewoon een praatje tegen de eenzaamheid. De stadsmedewerkers van het callcenter zijn volop aan het smullen van de chocolade paaseitjes die ze kregen van Miko als dank voor het mooie werk dat ze verrichten.”

Het is duidelijk dat we de zorgverleners blij kunnen maken en dat warmt ons hart! We zetten onze toer volop verder zodat we zoveel mogelijk zorgverleners een heerlijk Paasfeest kunnen bezorgen!

#foodheroes #samentegencorona #mikosteuntdezorg

 

Heilig Hart Ziekenhuis, Mol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ & Stadskantoor, Turnhout
Luc Op De Beeck – schepen van Economie, Werk, Zorg & Gezondheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wit-Gele Kruis, Mechelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ Sint-Dimpna, Geel

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ Sint-Elisabeth, Herentals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ Sint-Jozef, Malle

 

 

 

 

 

 

 

 

UVC Brugmann, Brussel

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ Sint-Maarten (afdeling Emmaüs), Mechelen

 

 

 

 

 

 

 

UZ, Brussel

 

 

 

 

 

 

 

 

VUB, Jette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mekanders, Arendonk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12/04/2020