De raad van bestuur van Miko N.V. heeft op haar vergadering van 19 maart 2018 besloten om de rol van voorzitter van de raad van bestuur toe te vertrouwen aan Dhr. Flor Joosen. In deze rol zal Dhr. Joosen, die bestuurder is bij Miko N.V. sinds 2007, Dhr. Chris Van Doorslaer opvolgen. Dhr. Van Doorslaer overleed helaas in december vorig jaar.

Dhr. Flor Joosen (65j) is eigenaar en CEO van de voedingsgroep Joosen-Luyckx, actief in de productie van bakkersbloem en vee-, kippen- en visvoer. De groep bezit ook de pluimveeslachterij
Belki en de steurkwekerij en kaviaarproducent Aqua Bio. Met 375 werknemers behaalt de groep een omzet van 110 miljoen euro. Dhr. Joosen is ook ex-voorzitter van de ondernemersorganisatie UNIZO.

Miko N.V. wenst Dhr. Joosen te danken om deze nieuwe taak van voorzitter op zich te willen nemen en wenst hem veel succes!

Foto v.l.n.r.: Bart Wauters, Karl Hermans, Patrick Michielsen, Sabine Sagaert, Mark Stulens, Cynthia Van Hulle, FLOR JOOSEN, Kristof Michielsen, Frans Van Tilborg

22/03/2018